HOLISTINIS KOUČINGAS PSICHOTERAPIJA / HIPNOTERAPIJA

Individualus suaugusiųjų ir porų konsultavimas. Specializacija: vaikystės traumos, panikos atakos, baimės ir fobijos. Disfunkciniai santykiai, depresija, saviugda ir savityra, psichosomatiniai fizinio kūno sutrikimai. Sesijos vyksta gyvai arba nuotoliniu būdu.

Atraskit ramybę savo sieloje, visa kita susiras Jus savaime.

KONSULTACIJA AUDIO ARBA VIDEO SKAMBUČIU

Jums patogiu metu iš bet kurios pasaulio šalies.

ASMENINĖ KONSULTACIJA MANO STUDIJOJE

Susitarkime dėl laiko

 

APIE MANE

Ar rinktis mane, kaip terapeutą, spręsti Jums.

Mano požiūris į gyvenimą niekuo nesiskiria nuo požiūrio į klientą. Susitikus man nerūpi koks Tavo statusas visuomenėje ir ką Tu dirbi. Man rūpi kokius jausmus išgyveni. Aš nedalinu patarimų apie gyvenimą ir jo prasmę, nekišu jokių religinio gyvenimo dogmų.

Man svarbiausia su kokiais jausmais atėjai, kas Tau trukdo gyventi ir kokį jausmą nešiosi kasdienybėje po susitikimo su manimi.

Individualus suaugusiųjų ir porų konsultavimas. Specializacija: vaikystės traumos, panikos atakos ir fobijos, disfunkciniai santykiai, depresija, saviugda ir savityra, asmeninė laisvė.

Susitikimo metu naudoju holistinio koučingo metodus, dailės terapiją, emocijų paleidimo technikas ir regresinę terapiją, sisteminės-fenomenologinės psichoterapijos metodus.

Gyvenime arba bijai arba darai.

Susitikime be kaukių, be statuso, be melo, be tabu.

KOKIE KLAUSIMAI SPRENDŽIAMI SESIJOS METU?

Kaip atsikratyti baimės daryti dalykus kurių bijau, bet noriu?

Kodėl baimė gyvena mano kūne?

Kaip geriau suprasti save, savo vidines būsenas, jausmus?

Kodėl jaučiu pyktį?

Iš kur jis kyla ir ką su juo daryti?

Kaip išspręsti situacijas kurios kelia nerimą, kartojasi?

Kaip pagerinti santykius šeimoje, darbo aplinkoje?

Kaip atrasti ramybę kasdieniame gyvenimo chaose?

Jaučiu nuolatinį emocinį nuovargį ir fizinį nuovargį. Kaip išeiti iš šios būsenos?

Kaip atleisti/paleisti senus įvykius (traumines patirtis)? ​

 

​Jeigu norite dirbti su savimi, aš galiu Jus palydėti šios kelionės metu. Neturiu burtų lazdelės, nedarau stebuklų Jums tyliai žiūrint į laikrodį mano kabinete. Bet mano žinios ir patirtis gali pakeisti Jūsų gyvenimo emocinę kokybę.​

Jums sunkiu gyvenimo momentu leidus man eiti drauge, pasieksime geriausių rezultatų Jūsų psichologinėje ir emocinėje sveikatoje.

HIPNOZĖ

Šis žodis kilęs iš graikų kalbos ir reiškia miegą. Dauguma žmonių mano, kad hipnozė yra sąmonės netekimas. Kad tu nieko negali valdyti ir esi visiškai priklausomas nuo hipnotizuojančiojo. Kad jis tik suspragsi pirštais, tu pabundi ir pasidarai kardinaliai kitas žmogus. Ne. Taip būna tik filmuose. Hipnozė veikia ne taip. Hipnozės pradininkas Miltonas Eriksonas pradėjo naudoti hipnozę medicininiams tikslams ir nutiesė kelią į hipnozės mokslą. Yra viena citata, kuri puikiai apibūdina hipnozę iš jo perspektyvos: “Aš nieko nekeičiu. Aš suteikiu rėmus, kuriuose tu pats gali pasikeisti”. Taigi.. Niekas nieko negali padaryti prieš tavo valią. Ir ypatingai nieko, kas nusižengia tavo vertybėms. Žinoma, būna išskirtinių atvejų, bet jiems hipnozės taikyti ir nereikia. Hipnozė tinka tikrai ne visiems ir ne visus galima užhipnotizuoti. Atrodo, kad hipnozės metu žmogus patikės bet kuo, jeigu tik jį įtikinsi. Iš tikrųjų viskas vyksta atvirkščiai. Hipnozė padeda ugdyti valią. Nukreipiant mintis tiesiai į pasąmonę. Žmogus, kurį hipnotizuoja turi tikėti, norėti ir leisti hipnotizuojančiajam jį vesti. Jei labai nori pakeisti mitybą, mesti rūkyti, nebeturėti baimių, paleisti senus, nebetarnaujančius įsitikinimus, bet, atrodo, niekas, ką darai, nepadeda. Hipnozė ir yra tie vartai tiesiogiai į pasamonę. Taip daug lengviau. Tu tai gali padaryti per kelias valandas. Kas kitiems užtruktų mėnesius ar metus. Tačiau, priklausomai nuo situacijos, dėl ko žmogus nori hipnozės, vieno seanso veikiausiai neužteks. Žmonės nori stebuklų, bet dažnai jų dėmesys būna visai kitur ir net lyjant stebuklingam lietui jie to nepastebi “užsisukę” senose programose. Bet ką gali padaryti tu? Tai – tikėti savimi, tikėti manimi, norėti, pabandyti, ateiti, leisti išklausyti, visiškai pasitikėti ir tada jau galima pasiekti… stebuklų. Kartu. Susisiekime.

#GyventiGyvenimą

SUSISIEKIME

Sveiki, jeigu jauti, kad galime eiti kartu Tavo emocinės sveikatos keliu kokybiškesnio gyvenimo link, susisiek su manimi. Dėja, sesijų metu mano telefonas veikia skrydžio rėžimu, tad susisiekti dažnai būna iššūkis klientams, bet sesijos laiką ir datą galime derinti el. paštu, sms žinute arba per whatsapp programėle.